Zo werkt het outsourcen naar Suriname

Zo werkt het outsourcen naar Suriname.

De corona periode heeft ons op gebied van thuiswerken of beter gezegd niet op kantoor werken nogal wat inzichten gegeven. Tegenwoordig kijken we er zelfs van op als een werkgever dit niet aanbiedt. Mede hierdoor is het outsourcen naar Suriname in dat opzicht een stukje makkelijker geworden. Want eigenlijk maakt het niet veel uit of een medewerker in Groningen, Limburg of Suriname zijn werkzaamheden uitvoert. Als het maar goed en efficiënt gebeurd.

Werk laten uitvoeren in Suriname kan prima. Immers is de voertaal Nederlands, zijn de cultuurverschillen minimaal en is het opleidingsniveau te vergelijken met Nederland. Uiteraard is het wel noodzakelijk goed voor te breiden zodat uw werkzaamheden naar tevredenheid worden uitgevoerd. Hieronder puntsgewijs hoe ProCallcenter dit aanpakt. 

Inventarisatie
Wat is hetgeen u exact wilt uitbesteden? Samen kijken wij wat de behoefte is en waarin wij u het beste van dienst kunnen zijn. Want niet altijd is het noodzakelijk of verstandig alle werkzaamheden uit te besteden. Samen kijken wij in uw situatie wat het beste werkt. U krijgt van ons een eerlijk advies op maat. 

Werving en selectie
Wat is er nodig om uw werkzaamheden succesvol op te starten? Hierbij moet er gedacht worden aan het aantal medewerkers, het niveau en andere noodzakelijke vaardigheden. Wij zoeken de juiste persoon die past bij uw bedrijf.

Wat u kan doen?
Omdat het een samenspel is dient er vanuit uw kant alle werkinstructies en een vaste aanspreekpunt te worden gefaciliteerd dit om snel te kunnen schakelen bij vragen. Daarnaast is het van belang dat er een beveiligde VPN verbinding word aangelegd waarvan wij diverse systemen kunnen benaderen en gesprekken kunnen afhandelen. 

AVG
Uw gegevens en die van uw klant vinden wij belangrijk, hier gaan wij met de gepaste zorgvuldigheid mee om. Het is dan ook van groot belang dat er AVG contracten worden opgesteld zodat alles volgens wet en regelgeving verloopt. 

IT systemen
Wanneer de nodige IT systemen zijn getest kan gestart worden met het trainen van uw medewerkers. Vaak hanteren wij het Train the Trainer principe. Zo zorgen wij ervoor dat onze trainers gedegen zijn opgeleid om de medewerkers te trainen. Op locatie in Suriname samen training geven? U bent van harte welkom en maken wij u graag wegwijs in het land. Maar ook via een videoverbinding kunnen wij de trainingen prima samen vormgeven.

Pilot
Een pilot is ideaal om te ervaren of de werkzaamheden naar wens worden uitgevoerd en tijdig bij te sturen.
Alles naar wens? Dan kunt u opschalen om zo volledig de voordelen voor uw bedrijf te ervaren op gebied van kostenbesparing en flexibiliteit.

Meer weten hoe wij uw bedrijf kunnen helpen? 
Neem vrijblijvend contact met ons op.