Uw team

Hoe wij zijn op de werkvloer

Onze bedrijfscultuur is eigenlijk typisch Nederlands:
Nuchter, zonder strenge hiërarchie, waar open communicatie voorop staat.
We zijn oprecht, eerlijk en recht door zee. Maar wel warm en tactvol.

Ons doel is om het beste te bereiken, met een focus op transparantie, samenwerking en het streven naar uitmuntendheid.

Wie zijn wij?

De kanjers

Onze agents zijn de ware krachtpatsers binnen ons team. Zij zijn immers degenen die ervoor zorgen dat uw werkzaamheden goed worden uitgevoerd. Met de nodige enthousiasme en passie staan zij dagelijks diverse klanten te woord. Het team bestaat uit een gemêleerd gezelschap van lokale, remigranten en stagiaires.   

 Wij zijn enorm trots op ons team! 

Chelsea Kromotaroeno

Managing Director Suriname

Als Managing Director ben ik toegewijd aan de groei van zowel mijn team als de organisatie. Mijn leiderschap omvat strategisch denken, dagelijks beheer, en het cultiveren van een innovatieve werkomgeving waar creativiteit wordt gestimuleerd.

Samen met mijn dynamische team, rijk aan communicatieve vaardigheden, richten we onze energie op het optimaliseren van uw klantenservice.

Met een warme en betrokken aanpak streven we ernaar de klanttevredenheid te verhogen en uw organisatie naar nieuwe hoogten te brengen.

Amelie Wijkstra

Commercieel Manager Nederland

Als Commercieel Manager ben ik gedreven door een passie voor klantgerichtheid en resultaatgerichtheid. Mijn ervaring in de branche heeft mijn overtuiging versterkt dat sterke relaties met klanten de kern vormen van succesvolle ondernemingen. Mijn doel is om met ons team bij te dragen aan een naadloze klantervaring en het bereiken van optimale bedrijfsresultaten. Samen streven we naar innovatie, groei en het overtreffen van verwachtingen.

Ik ben trots op ons team en de toewijding waarmee we elke dag streven naar excellente dienstverlening en het creëren van waarde voor onze klanten en partners!

Henk

Oprichter en uitvoerend directeur

Ik ben de CEO van ProCallcenter, dat met teams in zowel Nederland als Suriname een krachtig netwerk vormt. Mijn doel is simpel: het creëren van een klantgerichte omgeving waarin uitmuntendheid de standaard is.

Bij ons draait het om actie. We zijn er om onze klanten te voorzien van de beste service en oplossingen, ongeacht waar ze zijn. Dat is ons streven, en daar gaan we keihard voor.

Ik ben trots op ons team en hun onvermoeibare inzet. Samen vormen we een dynamische kracht die streeft naar groei en verbetering, want wij geloven in niets minder dan het allerbeste voor onze klanten.